Studioprojecten

Digitale audio en video, post en productie - mono, stereo, auro en atmos.


In de Benelux is Amptec al gedurende meer dan dertig jaar een topleverancier voor postproductie, film en muziek. Technologische evolutie en de opkomst en mogelijkheden van homestudio’s hebben deze markt in snel tempo doen veranderen.
We hebben een ervaren team van ingenieurs, die allemaal gepassioneerd zijn door audio. Dat zorgt ervoor dat de setups van onze klanten toekomstbestendig zijn, maar ook de flexibiliteit hebben om te voldoen aan de behoeften van vandaag.
Contacteer ons voor meer informatie over onze muziek- en postproductiediensten. Of neem al een kijkje bij onze studioprojecten…
Digital Audio Workstations

Amptec installeert en ondersteunt DAW’s van de voornaamste merken, zoals Avid, Merging Technologies, Nuage (Steinberg en Yamaha), en integreert ze tot intuïtieve en perfect werkende systemen. Onze medewerkers zijn getrainde, gecertificeerde en ervaren Dante AES67/Ravenna-installateurs, wat garant staat voor deskundige en uitgebreide service voor elk platform.
Opslag


Amptec-medewerkers gebruiken hun uitgebreide ervaring met workflows en systeemvereisten om de beste opslagsystemen voor uw studio te vinden, installeren en ondersteunen. Neem vandaag nog contact op met Amptec om meer te weten te komen over de meest relevante opslagsystemen voor uw studio.Storage

Studioconstructie


Interesse in het bouwen van een nieuwe studio of het renoveren van een bestaande? De medewerkers van Amptec hebben een schat aan ervaring in het bouwen van studio’s, turnkey-oplossingen, het ontwerpen en het geven van advies. Ga naar Amptec acstx voor meer informatie en realisaties of neem contact met ons op.

Geïnteresseerd in onze studio oplossingen ? Contacteer ons :