Bedrijfsprojecten

Hoe wisselt u tussen geluid en stilte in een publieke ruimte ?


Vergaderruimtes, conferentieruimtes, auditoriums, sportzalen en tentoonstellingsruimtes: ze hebben op dat vlak allemaal iets anders nodig. Amptec helpt u om de beste oplossing voor uw publieke ruimte te vinden. Een geluidssysteem dat onopvallend is maar toch topkwaliteit biedt, de juiste akoestische materialen, en alles wat daartussen ligt.
Contacteer ons voor meer informatie over ons aanbod. Of neem al een kijkje bij wat we zoal gerealiseerd hebben…
Auditorium


Amptec biedt een totaalpakket aan oplossingen voor geluidsinstallaties in auditoria. Onze ervaren en getalenteerde medewerkers weten hoe je het huwelijk tussen geluidskwaliteit en esthetiek moet vormgeven. Ze komen steeds met een oplossing die een optimale klank garandeert voor iedere toeschouwer, waar die zich ook bevindt in de zaal.
Conferentiecentra


Ook in conferentiecentra en sportzalen is het uiterst belangrijk dat het publiek ieder gesproken woord duidelijk verstaat. Amptec-medewerkers zijn experten in geluidsversterking, akoestiek en elektroakoestiek voor turnkey- en systeeminstallaties. Dit zowel voor conferentiezalen als voor andere centra van elke omvang. Contacteer Amptec voor meer informatie.
Musea


Moderne musea bieden hun publiek steeds meer interactie. Ze combineren geluid, beeld, creativiteit en kennis tot een adembenemende ervaring. Amptec heeft de nodige knowhow om audio naadloos in dit soort uitdagende omgevingen te integreren en bezoekers een onvergetelijke ervaring rijker te maken.

Geïnteresseerd in ons aanbod voor bedrijven ? Contacteer ons :