News


10EaZy


10eazy

Convenant preventie gehoorschade met 10EaZy

09-02-2015

Mede door de ontwikkelingen m.b.t. het Convenant Preventie Gehoorschade Muzieksector heeft Amptec een 10EaZy plug & play meetsysteem samengesteld.

Dit is het draagbaar systeem met een 11,6” laptop in een robuuste Peli koffer, compleet met alle noodzakelijke hard- en software en uitgebreide logging mogelijkheden.

De nieuwste software release biedt o.a. de volgende mogelijkheden:
- RTA in octaafbanden en (tot 250Hz) in tertsbanden, zodat doelgericht gecorrigeerd kan worden.
- Duidelijke herkenning van luidste octaafband.
- Automatische logging: Op het moment dat het systeem uitgeschakeld wordt, wordt tevens de logfile bewaard en evt. ook direct per email naar diverse ontvangers verstuurd. Er kan dus niet vergeten worden om te loggen !!
- Duidelijk display wanneer de limiet overschreden wordt.
- Een extern VGA scherm is aan te sluiten, maar ook middels de ingebouwde “webviewer” zijn er uitgebreide monitor mogelijkheden op smartphone of tablet.
- Binnen een gesloten netwerk, LAN of Wifi, maar evt. ook daarbuiten. Dat is door de gebruiker gemakkelijk en zonder extra investeringen zelf in te stellen. Alleen een netwerk is nodig.
- Middels “MAM” en “RTA” beschikt de technicus over tools om slim en muzikaal met de limiet om te gaan.
- Alles wordt meegenomen in de logfile maar voor snelle controle is er ook een snel overzicht als JPG beschikbaar.

Bovenstaande is een plug and play opzet, maar wel met de mogelijkheid voor de gebruiker om het systeem zelf te personaliseren.
Zo kan de naam van de locatie maar bijvoorbeeld ook een line-up ingevoerd worden.
Ook dat wordt meegenomen in de logfile zodat achteraf te zien is op welk tijdstip en tijdens welk optreden er eventueel iets gebeurd is.

10EaZy

Het ingeven van email-ontvangers is snel zelf te doen en versturen van de logfiles naar bijv. www.ilovemyears.nl gebeurt automatisch bij afsluiten systeem.
De gebruiker stelt dit zelf in zonder ingewikkelde handelingen of extra investering.

Bijkomend voordeel is dat 10EaZy al jaren internationaal aan de weg timmert en dus ook bij de meeste “tourtechs” een gekend en geaccepteerd systeem is.

Momenteel hebben we een speciale aanbieding met dit systeem voor € 1.999,00 excl. BTW.

Natuurlijk is de software van 10EaZy ook los te koop of een combinatie van soft- en hardware voor gebruikers die eigen computer willen gebruiken.
Wij denken echter dat het aangeboden plug&play systeem voor de meeste gebruikers de beste optie is om zonder allerlei poespas geluidsmetingen te kunnen doen en in Convenant gemaakte afspraken te kunnen nakomen.

Meer info bij Amptec of een 10EaZy Dealer.

Of op de site www.10eazy.com
http://www.10eazy.comContact bart.hilberink@amptec.nl, toon.dekkers@amptec.nl, for more info and pricing.