News


DPA Microphones


dpamicrophones

Kyteman backstage event
28-05-2014


Amptec en DPA microphones willen jullie graag uitnodigen voor een backstage event bij Kyteman in Tivoli op woensdag 28 mei a.s.
Front of House engineer Sjoerd Terpstra geeft een kijkje in het gebruik van de verschillende microfoons bij het huidige Kyteman project; The Jam Sessions.


In dit nieuwe project van Colin Benders is geen enkel concert hetzelfde. "The Jam" is al jaren een vast onderdeel van een Kyteman Orchestra concert. Na 6 jaar samen spelen durven ze op deze manier een volledig geïmproviseerde show (of jam) op het podium te geven. De basis voor deze concerten bestaat uit niet meer dan 15 handgebaren, de persoonlijke inbreng van de muzikanten en heel veel muzikale bagage en inspiratie. Op deze manier is elk concert uniek en om die reden wordt elk concert vastgelegd met beeld en geluid. Daar wordt na afloop van de concertreeks een live-album van gemaakt.

De kwaliteit moet daarom niet alleen voor live heel hoog zijn, ook voor de album tracks wordt de hoogste kwaliteit gevraagd.

Voor deze "dubbele" productie heeft het technische team van Kyteman een microfoonlijst met 64 inputs waarvan meer dan de helft uit DPA mics bestaat en dat is met een goede reden!

Kom langs in Tivoli op 28 mei om zelf te zien hoe het allemaal in elkaar past. De sessie is van 14.00 tot 16.00. Schrijf je in via sales@amptec.nl, onder vermelding van Kyteman backstage event.

About Us - Contact Us - Jobs - Events - RA Request - distribution.amptec.be >

Duifhuisweg 11 - I.Z. "Het Dorpsveld" - B-3590 Diepenbeek - Belgium
Tel : +32 (0) 11 28 14 58 - Fax : +32 (0) 11 28 14 59
BTW / TVA / VAT : BE 0442.333.460

Copyright © 2019 Amptec bvba. All rights reserved.
Click here to read our terms and conditions.