News


d&b audiotechnik


d&baudiotechnik

Black reality seminar
23-04-2011 - 24-04-2011


Amptec organiseert in samenwerking met d&b audiotechnik een tweedaagse opleiding voor geluidstechnici. U bent hierop van harte uitgenodigd.

Wanneer: 23-24 april ’11 - 10u00 tot 18u00
Waar: Koninklijk Circus - Parlementgalerij 22 - 1000 BRUSSEL
Lesgever: Ralf Zuleeg (d&b audiotechnik — application support)

Seminar in het Engels en Frans
Toegang: gratis
Inschrijven mogelijk tot 19 mei (mail naar leentje.loncke@amptec.be).

programma

Het mysterie audio ontrafeld
De deelnemers krijgen inzage in akoestiek, luidsprekerkarakteristieken en luidsprekerontwerp samen met een voorstelling van de E, T en Q-reeksen en de D6 en D12 versterkers.
Verschillende audio principes worden besproken, zodat iedereen met het akoestisch gedrag van luidsprekers vertrouwd wordt. Ook de basisprincipes van luidsprekerontwerp worden uit de doeken gedaan en de invloed ervan op richtings- en frequentiekarakteristiek van de luidspreker.

Systeemrealiteit
We zoomen in op de d&b benadering van luidsprekerontwerp, versterking en processor elektronica. We starten met de bedrijfsgeschiedenis, verkennen nadien de “Systeemrealiteit” van d&b en leggen uit waarom d&b de dingen doet zoals we ze doen.

Line array theorie
Hier leren de deelnemers over de bijzonderheden van de T- en Q-systemen en over de theorie en de praktijk over hoe ze veilig te gebruiken met een optimaal resultaat.
De theoriesessie verklaart hoe line array systemen werken en hoe deze zich gedragen, en dit op een verbazingwekkend verfrissende niet-wiskundige manier. Het ‘mysterie’ dat over line arrays heerst, wordt ontrafeld en geven zo een realistisch beeld van de werking ervan.

ArrayCalc
In dit onderdeel, introduceren we de d&b ArrayCalc software, die bij het ontwerpen van d&b line arrays en subwoofer arrays, wordt gebruikt. Na een korte uitleg van de software, kan iedereen het array ontwerp proces op zijn eigen computer uitproberen.

R1 remote software
De deelnemers krijgen de nodige uitleg om een d&b remote netwerk op te stellen met een zinvolle gebruikersinterface. Gedetailleerde uitleg van de controlefunctionaliteit van de d&b versterkers wordt gegeven alsook van de d&b remote netwerk topologie.

Systeem optimalisatie
Door de verbeterde theoretische en praktische kennis kunnen de deelnemers een geluidssysteem met verstand van zaken optimaliseren om zo tot betere resultaten te komen.
Via theorie- en praktijkoefeningen, krijgen de deelnemers uitleg over een geïnstalleerde systeem, en de essentiële systeemcontroles die uitgevoerd moeten worden vooraleer aan een systeemoptimalisatie te beginnen.

About Us - Contact Us - Jobs - Events - RA Request - distribution.amptec.be >

Duifhuisweg 11 - I.Z. "Het Dorpsveld" - B-3590 Diepenbeek - Belgium
Tel : +32 (0) 11 28 14 58 - Fax : +32 (0) 11 28 14 59
BTW / TVA / VAT : BE 0442.333.460

Copyright © 2019 Amptec bvba. All rights reserved.
Click here to read our terms and conditions.


ESF